SliderKlicka här för priser

Mellan den 26 november och 21 december 2019 slår vi åter upp portarna för DEN BARNFÖRBJUDNA JULFESTEN. Låt er föras in i en värld där vardagens allvar får ge vika och ni får återuppleva 2018 års magi – men nu lite bättre, roligare och ännu vassare!

När DEN BARNFÖRBJUDNA JULFESTEN tar över Le rouge i Gamla Stan blir ni serverade det allra bästa i en komplett helhetsupplevelse. Under kvällen blir ni guidade utav våra excellenta conferencierer, och för den som önskar extra krydda finner ni vår dirty fiskdamm med fiskar från sinful.dk, och för den riktigt modiga väntar uppdrag från tombolan. Upplev en kväll helt olik alla andra; boka in er i vår Heineken Beer Cave (bokas via Österlånggatan 17s hemsida, klicka här) där ni sjunger er hesa i karaoke eller utmanar varandra i beer pong och gaming. Och inte att förglömma – vi lovar att den populära hot shot vagnen gör en stark come back…

När ni avnjutit en kavalkad av utsökt mat och dryck väntas fest i Vinköket som vi förvandlar till litet disco fram till stängning. 

Varmt välkomna!


LÄS MENYN HÄR
Vegetariskt alternativ finns att tillgå