previous arrow
next arrow
Slider


Startdatum 27 september
1795:-/per person inkl. dryckespaket
1495:-/per person inkl. alkoholfritt dryckespaket
895:-/per person endast meny (inkl. välkomstdrink) 

För alla er som känner er nere eller uppe, alla ni flitiga och arbetsmyror som kämpar – ikväll är ni lediga! För matälskaren och festälskare, till er som åkt långt eller promenerat kort, som är hungriga eller törstiga. Denna kväll är för er…

Vi möter dig i dörren med gott bubbel i glaset, du får ett magiskt armband och sedan åker vi. Vi erbjuder dig ett generöst paketpris på en kavalkad av godsaker från havet, och vi har fyllt kylarna med favoriter från våra grymma leverantörer.

Under skaldjursfesten skapas kvällen utifrån dina preferenser och önskemål. Efter fördrink uppe i foajén visas du till bordet där ni sedan äter vår skaldjursmeny i sju serveringar med de härligaste skaldjuren. Med vårt All Inclusiveband, där dryckespaket ingår, kan du med ditt armband välja och vraka bland dryckerna som vi serverar.

Vi kommer att lyssna på vad du verkligen tycker om, och sedan så kör vi på det, gillar du t.ex. bubbel, då kan det bli bubbel hela kvällen igenom – allt ingår i dryckespaketet! Sista glaset för kvällen hoppas vi att du vill ta med oss inne på lilla discot.

Det är så här vi tycker att all inclusive ska upplevas!

För er som vill boka beer-pong och karaoke eller få biljetter till dirty fiskdammen redan vid ankomst, vänligen mejla oss här.


Nu kan du välja att förköpa dina paket hemifrån  och få 100 kronor rabatt per person,
perfekt för företaget eller för de som helst vill lämna plånboken hemma. Köp via länken nedan.
Vänligen observera att du måste boka ditt bord på Le Rouge efter förköpet.

Priser för förköp:

1695:-/per person inkl. dryckespaket (ord. pris 1795:-)
1395:-/per person inkl. alkoholfritt dryckespaket (ord. pris 1495:-)
795:-/per person endast meny, inkl. välkomstdrink (ord. pris 895:-)

KÖP HÄRObservera att er bokning måste bekräftas med betalkort. Våra avbokningsregler varierar beroende på storlek av sällskap, ni hittar dessa i ert bekräftelsemejl. Vänligen observera att detta är den enda menyn vi serverar under perioden. Skaldjursfesten All Inclusive pågår från den 27 september t.o.m. 23 november.